Aktualno

Spremembe voznih redov med jesenskimi počitnicami in prazniki

PRAZNIČNI REŽIM VOZNIH REDOV AVTOBUSOV LJUBLJANSKEGA POTNIŠKEGA PROMETA

Spoštovani potniki,

v času jesenskih šolskih počitnic od ponedeljka, 28. oktobra do srede, 30. oktobra 2024, bodo na linijah mestnega potniškega prometa veljali počitniški vozni redi. Izjema so linije 3G, 10, 23, 26 in 30, ki bodo vozile po običajnem voznem redu.

Linije medkrajevnega prometa bodo obratovale po delavniškem voznem redu.

Počitniške vozne rede si lahko ogledate pod zavihkom počitniški.

Avtobusi mestnega potniškega prometa bodo v četrtek, 31. oktobra in v petek, 1. novembra 2024 vozili po posebnih voznih redih, prilagojenih povečanemu obisku pokopališča na Žalah. Na linijah 2, 7, in 22 bo vozilo večje število avtobusov kot običajno. Prav tako bodo vozili avtobusi na liniji 21D, ki ob nedeljah sicer ne vozijo. Vse ostale linije mestnih avtobusov bodo obratovale po prirejenem sobotnem voznem redu. Za linije 1B, 3, 3G, 6B, 19B in 19I bo veljal nedeljski vozni red.

V prazničnih dneh bodo avtobusi mestnega potniškega prometa vozili po naslednjih voznih redih:

četrtek

 

31.10.

Nedeljski – praznični vozni red

  • linije 1B, 3, 3G, 6B, 19B in 19I obratujejo po nedeljskem voznem redu.
  • linije 2, 7 in 22 obratujejo po prirejenem voznem redu.
  • linija 21D obratuje (ob nedeljah in praznikih ne obratuje)

petek

 

01.11.

Nedeljski – praznični vozni red

  • linije 1B, 3, 3G, 6B, 19B in 19I obratujejo po nedeljskem voznem redu.
  • linije 2, 7 in 22 obratujejo po prirejenem voznem redu.
  • linija 21D obratuje (ob nedeljah in praznikih ne obratuje)
  • linija 24 obratuje (ob sobotah, nedeljah in praznikih ne obratuje)

TRASA LINIJE 12D

V četrtek, 31. oktobra in v petek, 1. novembra 2024

Avtobusi na liniji 12D bodo delno spremenjeni in bodo vozili mimo Žal v obeh smereh.

 

 

 

INTERVALI LINIJ, KI VOZIJO MIMO ŽAL

 

DODATNE INFORMACIJE

V četrtek, 31. oktobra 2024 in petek, 01. 11. 2024 bo zaradi boljše pretočnosti potnikov samo na postajališču Žale mogoč vstop in izstop na vseh vratih avtobusov. Validacijo Urbane (plačilo prevoza) bodo potniki lahko izvedli neposredno pri kontrolorjih LPP, ki bodo stali pri vratih.

Na linijah, ki vozijo mimo Žal (2, 7, 19B, 19I in 22) - bodo od 28. oktobra do 1. novembra 2024 vozili nizkopodni, zgibni avtobusi.

Vse aktualne informacije o voznih redih avtobusov LPP 

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.